MENU

Om mig

Hej och välkommen till min portfolio där jag visar upp en del av mina alster. Mitt namn är Luiza Flores da Cunha och kommer från Lund. Sedan flera år tillbaka bor jag nu i Malmö där jag även tagit min examen som produktionsledare inom media. Jag har även studerat och arbetat mycket med grafisk design. Under hösten 2021 kompetensutbildade jag ännu mer inom ledarskap, interkulturell kommunikation och internationell marknadsföring på universitetet ULACIT i Costa Rica.


Jag har tidigare arbetat i flera år som project manager för CAP&Design, nordens största tidning för grafisk design. Samt AD för AGI Publishings tidningsproduktion och digitala marknadsföringsmaterial. Jag älskar kombinationen av att leda och arbeta administrativt med det kreativa arbetet man hittar i media-produktioner. Att få ta del av ett teams olika kompetenser och skapa häftiga produktioner tillsammans är där jag trivs bäst.

 

Grafisk design är något jag verkligen brinner för och speciellt när det kommer till förpackningsdesign. Jag gillar att utmanas av den ofta väldigt begränsade ytan och att hitta små effektiva och finurliga detaljer som gör förpackningen unik. Utöver just förpackningar har jag också ett stort intresse för typografi och papper. Papper har så många möjligheter vilket gör att det blir ett material jag aldrig tröttnar på.